Våre tjenester

Tregulv

Med over 25 års hardt arbeid med mye gode referanser av tregulvsliping og restaurering tjenester, kan vi trygt kreve vår førsteklasses posisjon som et ledende firma innen slip og vedlikehold av tregulv. I løpet av disse årene har vi renovert og slipt gulvene til hundrevis av boliger. Kundene  har stolt på oss med forventninger om ingen kompromiss til holdbarhet og kvalitet.

Tregulv er et vanskelig håndverk som tar tid å mestre. Det er en følelse av spenning brakt til oss hver gang vi ser transformasjon av utslitt 100 år gammel parkett, til et elegant majestetisk gulv. Som håndverkere er vi stolte av våres arbeid og vi utfører våres tjenester med mesterlig eleganse. 

Eik/Osp/Furu/Merba/Gran

Vi sliper støvfritt med presisjon på gulvet med maskiner der slipebåndet kan justeres mens maskinen går, slik at vi ser umiddelbart at maskinen har en optimal bane. Dette for å spare mest mulig av gulvet, så dette kan slipes flere ganger. Her har vi styrke, pålitelighet og kapasitet til alle typer slipeoppgaver.
 

Kjøkken

Vi sliper alle typer kjøkkenbenker
 

Trapp 

Vi sliper alle typer trapper.. 
 

Gulvmontering

Vårt utvalg av gulvtjenester inkluderer montering av ulike typer tregulv.
Hvis vi måtte lage en liste over tjenestene som gjøres av våre tregulv montører

  • Tilførsel og montering av gulv
  • Utjevnende undergulv, inkludert preparater med kryssfiner, sponplater og lekter
  • Dampsikring og lydsikring
  • Dører og dørkarmer trimming

Alle aspekter av gulvet ditt får du med deg med våres erfaring


Utskifting av gulvbord

Vi vet at ulykker skjer, og at tregulv, som mange andre ting, ikke alltid kan varer evig. Så, hva skal du gjøre når gulvet ditt blir skadet? Er det en måte du fikser det selv, eller du bør ringe oss en for å gjøre det for deg?

Folk uten riktig opplæring, ferdigheter, utstyr men ved hjelp av en elektronisk "how-to" guide har, en tendens til å gjøre kostbare feil.  

Ønsker du og minske skadeomfanget, så ta kontakt med oss.

Reparasjoner av tregulv

Reparasjonen kan virke som en enkel oppgave å gjøre, men vi forsikrer deg om at det er bedre og  overlatt dette til fagfolk. Vi vil planlegge hvert trinn av prosjektet med stor forsiktighet, Vær heller  trygg, våre gulvmenn er dyktige, erfarne og fullt lisensierte veteraner av represjon av alle typer skader.